Recept: vyprážané knedle

Recept: vyprážané knedle
  • Hlavné
  • Jedlo
  • Nový chuti obľúbené jedlá: vyprážané knedle
Recept: vyprážané knedle

Knedle môžu nielen variť, ale aj toasty. Zlaté knedle a proso v ústach!

Existuje niekoľko spôsobov, knedle vyprážanie na panvici, v multivarki alebo vo fritéze.

Spôsob №1: knedle na panvici

Na prípravu vyprážaných knedlí v panvici by malo byť to teplo s rastlinným olejom, znížiť tepelné nízke a dať v oleji, mrazené alebo len zlepené pelmeni. Všimnite si, že mrazené knedle dopadne horšie. Potom knedle vyprážané dozlatista po oboch stranách. Počas varenia, môžu byť trochu podsolit a korením, pridáme korenie.

Nie každý má rád tento spôsob varenia, pretože cesto sa zmení na ružovú, ale pevné kôry. Preto je obvyklejšie recept vyprážanie knedle s prídavkom vody. Naliať do panvice 100-200 ml vody po knedlí opečené na oboch stranách (voda musí uzavrieť knedle od asi 0, 5 cm). Potom oheň sa zvyšuje na maximum. Pán môže pokryť, aj keď nie nevyhnutne. Ako voda sa odparí, knedle môže byť privádzaná. Ak sa chcete viac zazharistosti - pridať trochu oleja, zvýšiť teplotu a variť knedle ešte pár minút.

Recept: vyprážané knedle

thinkstockphotos.com

Týmto spôsobom sa často varí knedle v Číne. Vyprážané knedle v Číne - jeden z najobľúbenejších národných jedál! Najdôležitejšia vec - aby sa dosiahlo kombináciou mäkkosti a zazharistosti. K dispozícii bude trochu vody - knedle sú získané hardish. Bude to veľa vody - obdrží dusené.

Veľmi chutné vyprážané knedle. Sú mäkké a zlatá. Najprv musíte variť knedle, najlepšie nechať ľahko nedovarené. Potom - ponorená do horúceho oleja a smažiť na strednej alebo vysokej teplote. Čím viac olej - bude oveľa jednotnejší zlatej farby. Vďaka malé množstvo oleja bude koexistovať zlatú kôrku jemným bielym cesta - táto možnosť má tiež svojich priaznivcov.

Spôsob №2: ravioli fritéza

Stačí uvariť knedle s fritézy. Len vynechať mrazené knedle do fritézy a varíme ako hranolky.

thinkstockphotos.com

Spôsob №3: ravioli v multivarki

Snažte sa variť vyprážané knedle a multivarki. To je najjednoduchší spôsob - nie je potrebné sledovať dosku, neexistuje žiadne riziko pre prevariť knedle alebo premeniť ich v uhlie.

Vyprážané knedle pripravené multivarki nasledovne: olej sa naleje na dno, ktoré sú rozložené knedle jedna vrstva je uzavretý, režim "Pečenie" alebo "vyprážanie". Po 5 minútach by mala byť knedle prevráti a proces opakovať.